Inspiratiesessie

Samenwerken met de mensen om wie het gaat – koplopers Kansrijke Start vertellen

Inspiratiesessie

Donderdag 27 mei 09:00 – 11:00

Deze bijeenkomst is online via Zoom. Je ontvangt een link na aanmelding.

Met tien coalities hebben we van januari 2021 tot april 2021 een ‘leren van elkaar’- traject doorlopen met betrekking tot ‘Samenwerken met de mensen om wie het gaat bij Kansrijke Start’. Tussen de adviesgesprekken ‘op maat’, workshops en drie inspiratiebijeenkomsten door hebben deze tien koplopers lokaal hun eigen stappen gezet in het samenwerken met (aanstaande) ouders in een kwetsbare situatie.

De inzichten, ervaringen en praktische handvatten delen we graag met de andere coalities in het land; om te inspireren en nu al stappen te zetten in het samenwerken met de mensen waar het bij Kansrijke Start om draait.

In het najaar volgt een tweede leertraject waar coalities zich voor op kunnen geven. De startdatum wordt bekend gemaakt tijdens de bijeenkomst.

Coalities Kansrijke Start

In lokale coalities Kansrijke Start werken partners uit het sociaal, medisch en informeel domein samen om (aanstaande) ouders en hun kinderen in een kwetsbare situatie een goede start te kunnen geven. Gemeenten die zich hebben aangemeld voor de Impuls Kansrijke Start kunnen terecht bij Pharos-adviseurs voor ondersteuning en advies.

Aanmelden