Online sessie

Online inspiratiesessie Kansrijke Start

Online sessie

Betrekken van (aanstaande) ouders in een kwetsbare situatie

Ben je als beleidsambtenaar betrokken bij of trekker van een coalitie Kansrijke Start? Of werk je als professional in het sociaal domein, de geboortezorg of jeugdgezondheidszorg aan het verbeteren van de lokale aanpak rond de eerste 1000 dagen? Schrijf je dan nu in voor deze gratis online sessie. De sessie vindt plaats op donderdag 10 december 2020 van 14.00 – 15.30 uur.

 

Natuurlijk betrek je (aanstaande) ouders in een kwetsbare situatie zelf bij Kansrijke Start! Maar hoe?! 

Weet jij wie die (aanstaande) ouders in een kwetsbare situatie zijn in jouw gemeente? Hoe hun directe leefomgeving eruit ziet? Wat hen bezig houdt? Waar zij behoefte aan hebben, tegenaan lopen en welke oplossingen zij zelf hebben om hun kind een kansrijke start te geven?

Tijdens deze inspiratiesessie delen we voorbeelden en geven praktische tips om (aanstaande) ouders in een kwetsbare situatie te betrekken bij Kansrijke Start. Want door aan te sluiten bij hun belevingswereld, sociale normen, dagelijkse zorgen en de leefsituatie verbeteren startkansen van kinderen.

Meld je aan voor de sessie

 

‘Leren van elkaar’

In 2021 willen we een aantal coalities Kansrijke Start hierbij intensiever ondersteunen en volgen. En de kennis en ervaring die we daarbij ophalen delen met andere coalities. Wil jij gebruik maken van deze extra ondersteuning, geef je dan op voor het ‘leren van elkaar’-traject door een mail te sturen naar kansrijkestart@pharos.nl.

We zien je graag op 10 december!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via 030-2349800 of stuur een mail naar kansrijkestart@pharos.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Kansrijke Start

 

Op de hoogte blijven van Kansrijke Start? Abonneer je hier op nieuwsbrief Kansrijke Start

www.pharos.nl | www.kansrijkestartnl.nl | 030 234 98 00 | kansrijkestart@pharos.nl