Online Spreekuur

Online Spreekuur voor nieuwe lokale coalities Kansrijke Start

Online Spreekuur

Ben je sinds kort aan de slag met een lokale coalitie Kansrijke Start en heb je vragen, uitdagingen of dilemma’s waarover je wilt ‘sparren’? Maak dan gebruik van het online spreekuur Kansrijke Start op 7 oktober a.s. Het spreekuur is van 16.00 tot 17.00 uur.

Voor wie?

Dit spreekuur is speciaal voor professionals uit gemeenten die zich in de 3e tranche aanmeldden voor de impuls Kansrijke Start. Werk je in een van deze gemeenten als beleidsambtenaar of projectleider Kansrijke Start of ben je daar betrokken bij de geboortezorg of jeugdgezondheidszorg? Meld je dan aan voor dit spreekuur. Dit kan nog tot vlak voor aanvang.

Vragen en tips

Tijdens dit online spreekuur kun je je vragen voorleggen aan de adviseurs van Pharos en het College Perinatale Zorg én aan andere professionals uit gemeenten die werken aan een lokale coalitie Kanrijke Start. Daarnaast is er ruimte voor het uitwisselen van tips. De gemeente West-Betuwe vertelt hoe zij tijdens de coronaperiode zijn gestart met hun coalitie.

Dit online spreekuur wordt aangeboden door Pharos en het College Perinatale Zorg (CPZ) als vervolg op de online kick-off bijeenkomst van het ministerie van VWS op 3 juli jl. Heb je deze gemist? Bekijk dan via de links hieronder de opnamen van deze bijeenkomst en de veelgestelde vragen:

Video – plenaire deel I – Angela Uijtdewilligen VWS, Tessa Roseboom, hoogleraar Vroege Ontwikkeling en Gezondheid  Uva, Amsterdam UMC, Eric Steegers, hoogleraar Verloskunde en Gynaecologie en afdelingshoofd Erasmus MC, Katinka Visscher, Pharos.

Video – plenaire deel II –   Anne Katrien Ausems, CPZ en Gemeente Doesburg.

Meld je hieronder aan en stel alvast je vraag via het aanmeldformulier.  Je ontvangt direct een bevestiging van aanmelding. De zoomlink voor het online spreekuur ontvang je later per email.

Aanmelden 

Meer informatie of vragen? Mail naar kansrijkestart@pharos.nl

 

Pharos logo     College Perinatale Zorg (CPZ) - CareCodex