Online werksessie

Succesvol samenwerken rond Kansrijke Start – Hoe bouw je een stevige basis? Deel II: de praktijk

Online werksessie

Samen met adviesbureau Common Eye organiseert Pharos een serie online werksessies over samenwerken. Centrale vraag in deze werksessies is hoe pak je samenwerking rond Kansrijke Start zo aan dat het succesvol en effectief is?

Deze werksessies zijn bedoeld voor projectleiders en beleidsmedewerkers van gemeenten uit de 1e en 2e tranche die werken aan lokale coalities Kansrijke Start. Deze online werksessies vervangen de in maart geplande bijeenkomsten met Common Eye die vanwege de coronamaatregelen niet door konden gaan. De werksessies zijn los van elkaar te volgen.

Samenwerken – hoe bouw je een stevige basis? Deel II – de praktijk

Bekijk ook de werksessie Hoe bouw je een stevige basis? Deel I – de theorie.

Tijdens deze praktijkgerichte werksessie staat het uitwisselen van ervaringen centraal. Hoe werken andere gemeenten samen binnen de lokale coalities en wat werkt daarin goed en wat kan nog beter? Ook tijdens deze online werksessie gaan we in gesprek over de invloed van de coronamaatregelen op het samenwerken in de lokale coalities. We maken gebruik van de zogenaamde Coalitie Quick Scan die deelnemers voorafgaand aan deze sessie invullen.

Data:
2 juli 9.30 – 11.30 uur of 13.00 – 15.00 uur
of
7 juli 9.30 – 11.30 uur

Aanmelden werksessie

Wil je deelnemen aan deze werksessie? Meld je dan snel aan want vol=vol. Aanmelden kan bij Hanneke van Zoest: h.vanzoest@pharos.nl onder vermelding van de datum van je voorkeur.

Heb je nog vragen?  Ook daarvoor kun je mailen naar Hanneke van Zoest.

Ondersteuning Pharos

Deelnemers die na deze werksessie behoefte hebben aan verdere ondersteuning kunnen gebruik maken van de individuele ondersteuning van hun Kansrijke Start adviseur. De adviseurs Kansrijke Start van Pharos kun je uiteraard ook om advies vragen bij andere vragen. De contactgegevens van de adviseurs vind je hier.