In Nederland zijn er grote verschillen in gezondheid en sterfte tussen mensen met een hoge en mensen met een lage (sociaaleconomische) positie in de maatschappij. Deze verschillen nemen eerder toe dan af. Als we niets doen worden deze verschillen alleen maar groter. Daarom werkt Pharos met een groot aantal partijen samen om deze gezondheidsverschillen terug te dringen. Je kunt samen met ons hieraan een bijdrage leveren.

De afdeling Finance & Control is op zoek naar een

Administrateur (32 uur)

Direct solliciteren

Vind jij het leuk om voor onze projecten de financiële zaken te regelen, zoals de begroting, de analyse en de rapportages? Maar ook om met de projectleiders te overleggen over de voortgang? En heeft het grootboek voor jou geen geheimen? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Als administrateur bij Pharos ben je de rechterhand van de bussiness controller en denk je mee over het verbeteren en verder inrichten van de administratieve organisatie. Je beheert en bewaakt de debiteuren administratie en soms ook de crediteurenadministratie. Samen met HR controleer je de salarisadministratie. Verder lever je gegevens aan voor de begroting, jaarafsluiting en maandrapportages.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een diploma (MBO-4 of HBO) op financieel-administratief gebied;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt gedegen kennis van AFAS en ook Excel beheers je goed.
 • Je werkt nauwkeurig en gedetailleerd;
 • Je kunt cijfers interpreteren en analyseren;
 • Je werkt zelfstandig (maar bij ons doe je niets alleen);
 • Je kunt prioriteiten stellen en je raakt niet snel in de stress van verschillende taken tegelijkertijd.

Het team

De financiële administratie bestaat uit een businesscontroller en, inclusief jouzelf, twee administrateurs. Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor een goed verloop van de financiële processen en de administratieve organisatie. Daarbij werkt het financiele team nauw samen met de kennisprogramma’s en andere teams als communicatie en HR.

Waar ga je werken?

Bij Pharos werken zeer betrokken mensen die initiatief nemen en samen werken aan een mooi resultaat. Mensen die met hun kennis en expertise ervoor zorgen dat ook diegenen in een kwetsbare sociaaleconomische positie de hulp en ondersteuning krijgen waar ze recht op hebben. Mensen die een verhaal met passie vertellen, zich erin kunnen vastbijten en soepel schakelen tussen bestuurders, zorgprofessionals en mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. De diverse samenstelling van collega’s met verschillende achtergronden en ideeën houdt ons scherp en maakt ons werk impactvoller, en vooral ook veel leuker. Je bent van harte welkom.

Wat bieden wij?

 • Een interessante en flexibele werkomgeving, waar samen hard gewerkt wordt aan een betere gezondheid en zorg voor iedereen;
 • Er is veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling;
 • Pharos volgt de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. De functie is voorlopig ingeschaald in schaal 50. Deze loopt van € 2.944 tot € 3.902 op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Bij Pharos werken we gemiddeld 50% vanuit huis. Je ontvangt een reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding.
 • Een netto telefoonkostenvergoeding van €25 per maand, naar rato van het dienstverband.

De functie is in principe voor 32 uur per week.

Heb je interesse in deze functie?

Ben je enthousiast over deze functie, solliciteer dan door je motivatie én CV te uploaden vóór maandag 27 maart aanstaande via deze link. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. De eerste gespreksronde staat gepland in week 14/15.

Heb je vragen over deze vacature?

Neem gerust contact op met Petra Sterenberg, bussiness controller. Je kunt haar bereiken via: p.sterenberg@pharos.nl of via het algemene nummer 030 234 98 00. Pharos is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te behalen. Je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.