Iedereen in Nederland heeft het recht op de kans om even lang en gelukkig te leven. Bij expertisecentrum Pharos zet jij je daarvoor in. De grote gevolgen van gezondheidsverschillen en de relatie die gezondheid heeft met alle andere onderdelen van onze levens en de samenleving, maakt dit een belangrijke én heel complexe opgave. Ga jij deze uitdaging aan?

Voor de ondersteuning van verschillende programma’s binnen Pharos zijn we op korte termijn op zoek naar een:

Secretaresse

24-32 uur per week

Solliciteren

Als secretaresse ben je onmisbaar voor de programmateams en afdelingen van Pharos. Je levert een belangrijke bijdrage door hen zo goed mogelijk secretarieel te ondersteunen en te zorgen dat alles soepel verloopt. Je staat veel in contact met collega’s, leveranciers en contactpersonen van de partijen waar wij veel mee samenwerken.

De functie

 • Je draagt zorg voor het complexe agendabeheer en organiseert en begeleidt afspraken en bijeenkomsten (fysiek of virtueel via Teams/Zoom);
 • Je bereidt het programmaoverleg voor, schrijft notulen of verslagen en formuleert de actiepunten voor het team;
 • Je organiseert alle praktische zaken rondom bijeenkomsten of seminars;
 • Je organiseert activiteiten op het gebied van lief en leed voor collega’s;
 • Je vervangt collega’s van het secretariaat bij afwezigheid en springt bij waar nodig.

Ben jij onze ideale kandidaat?

 • Je hebt relevante werkervaring, een afgeronde MBO/HBO opleiding;
 • Je bent iemand die met plezier ondersteunend werkt;
 • Je vindt het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de ondersteuning van verschillende programma’s en werkt graag met verschillende type mensen samen en staat stevig in je schoenen;
 • Je houdt van afwisseling en een dynamische werkomgeving;
 • Je hebt actuele kennis van diverse software, zoals MS office, Teams en Zoom en beschikt over een redelijke beheersing van de Engelse taal.

Waar ga je werken?

Bij Pharos werken mensen die betrokkenheid tonen, initiatief nemen en samen werken aan een mooi resultaat. Mensen die hun kennis en expertise willen inzetten om Nederland inclusiever te maken. Mensen die een verhaal met passie vertellen, zich erin kunnen vastbijten en soepel schakelen tussen bestuurders, zorgprofessionals en mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Wij zijn er van overtuigd dat een diverse samenstelling van collega’s met verschillende achtergronden en ideeën ons scherp houdt en ons werk impactvoller maakt. Je bent van harte welkom.

Het team

Je komt te werken op de afdeling secretariaat en facilitaire zaken. In dit diverse team werken bevlogen collega’s die zich allemaal graag inzetten voor de ondersteuning van de diverse programma’s en Pharos als organisatie. Binnen deze functie is er veel ruimte voor initiatief.

Wat bieden wij?

 • Een interessante en flexibele werkomgeving, waar samen hard gewerkt wordt aan een betere gezondheid en zorg voor iedereen, met name voor die groepen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.
 • Pharos volgt de cao geestelijke gezondheidszorg. De functie van secretariaatsmedewerker is gewaardeerd in schaal 40 van de cao GGZ. Deze loopt van €2.325 tot €3.241 bij 36 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Smartwerken: binnen Pharos werken we gemiddeld 50% vanuit huis. Je ontvangt een reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding.
 • Een balansbudget van € 500 per jaar, naar rato van dienstverband.
 • Een netto telefoonkostenvergoeding van €25 per maand.

De functie is voor 24-32 uur per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging.

Heb je interesse in deze functie?

Ben je enthousiast geworden over deze functie, solliciteer dan door je motivatie én CV te uploaden vóór 14 november 2022 via deze link.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Charo Soccodato-Magán Smit (Coördinator team Secretariaat en Facilitair). Je kunt haar per mail bereiken via: c.soccodato@pharos.nl of bellen op 06-42136123.