Agenda

Wij organiseren trainingen, cursussen, symposia en andere events.

Symposium Zorg en welzijn arbeidsmigranten

Meer info
Webinar

Webinar: Co-creëren in de wijk

Tijdens dit webinar neemt Dr Mara van Beusekom, senior adviseur bij Pharos, je mee in het samenwerken met inwoners aan de hand van praktische voorbeelden.

Meer info
Webinar

Webinar Toegankelijke kraamzorg

Pharos en het Erasmus MC zetten zich in samenwerking met het Regionaal Consortium Zwangerschap en Geboorte Zuidwest Nederland in voor toegankelijke kraamzorg. De nieuwe 'Klantroute Kraamzorg’ geeft kraamzorgorganisaties en verloskundig zorgverleners inzicht in de klantreis van zwangere en pas bevallen vrouwen in kwetsbare omstandigheden.

Meer info
Bijeenkomst

Bijeenkomst: Verduurzamen van de Samenwerking 5 jaar Kansrijke Start

In de week van 5 jaar Kansrijke Start is er op vrijdag 3 november een vervolg op een eerdere bijeenkomst gericht op het verduurzamen van de samenwerking aan een kansrijke start, lokaal en regionaal.

Meer info
Bijeenkomst

Bijeenkomst Inspiratie voor aanpak gezondheidsverschillen in de leefomgeving

Hoe wordt op lokaal niveau aan de gezonde leefomgeving en de benodigde sociaal-fysieke aanpak gewerkt? Hoe geef je dit vorm samen met de buurt en bewoners? En hoe kun je hiermee aan de slag? GezondIn (Pharos en Platform31) organiseert hiervoor een inspiratiedag.

Meer info
Webinar

Save the date: Webinar ‘Digitale zorg voor iedereen’

In dit webinar laten we zien hoe je ervoor kunt zorgen dat eHealth-toepassingen begrijpelijk en gebruiksvriendelijk zijn voor iedereen. Oók voor de 1 op de 5 mensen met beperkte digitale vaardigheden en mensen met moeite met lezen en schrijven.

Meer info
Congres

Congres Cultuursensitieve Zorg

Een congres dat volledig in het teken staat van cultuursensitieve zorg, bestemd voor professionals die veelal in contact komen met patiënten.

Meer info
Bijeenkomst

Netwerkbijeenkomst de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Save the date! Op donderdag 23 november organiseert de Alliantie Gezondheidsvaardigheden een netwerkbijeenkomst. Markeer deze datum alvast in je agenda.

Meer info