Agenda

Wij organiseren trainingen, cursussen, symposia en andere events.

Webinar: ‘Statushouders gezond aan het werk’

Meer info
Webinar

Webinar: wijkaanpak stoppen met roken

Steeds meer mensen stoppen met roken. Maar dat geldt niet voor iedereen. De helft van de mannen tussen 25 en 45 jaar met een lagere opleiding rookt. Tabaksverslaving draagt voor ongeveer dertig procent bij aan het grote verschil in levensverwachting tussen mensen met een lage en mensen met een hoge opleiding. In dit webinar gaan we in op het belang van wijkgerichte aanpakken stoppen met roken. Ook vertellen we je over de kenniskring dat we hiervoor in 2022 gaan opstarten.

Meer info
Webinar

Oudere migranten: Wie is aan zet?

De dubbele vergijzing en ontgroening in Nederland zetten de houdbaarheid van de zorg voor ouderen binnen 10 jaar onder druk. Het aantal oudere migranten groeit snel. Hoe gaan we de uitdaging aan? Wie is er aan zet?

Meer info
Training

Training ‘basistraining sleutelpersonen – gezondheid statushouders’

Meer info
Netwerkbijeenkomst

Netwerkbijeenkomst: gezondheidsvaardigheden en miscommunicatie

In samenwerking met Alliantie Gezondheidsvaardigheden en ACHC vindt op 11 november een netwerkbijeenkomst plaats. Het thema van deze bijeenkomst is: gezondheidsvaardigheden en misinformatie. Tijdens deze bijeenkomst brengen we wetenschap en praktijk samen.

Meer info
Scholingsbijeenkomst

Scholingsbijeenkomst aandachtsfunctionarissen vrouwelijke genitale verminking (vgv) JGZ, Veilig Thuis en verloskundigen

Meer info
Intervisie

Online intervisie voor professionals die werken aan Welbevinden op School

Intervisie is een leervorm waarin je je professionaliseert door met collega professionals op een methodische manier te reflecteren op vraagstukken in je werk. Je luistert naar elkaar en denkt met elkaar mee, adviseert elkaar en leert van elkaar.

Meer info
Studiedag

Studiedag GezondIn ‘Samen Verschil Maken’

GezondIn nodigt je van harte uit voor de landelijke studiedag op donderdag 2 december. Het thema van deze online studiedag is ‘Samen verschil maken.’

Meer info
Webinar

Webinar: In gesprek over meisjesbesnijdenis

Deze webinar is onderdeel van een serie webinars over vrouwelijke genitale verminking (vgv). Samen met andere experts organiseren we een serie webinars over vrouwelijke genitale verminking (vgv). In elk webinar belichten we een ander thema.

Meer info
Serie van drie bijeenkomsten

Inspiratie- en aan-de-slag-sessies voor ziekenhuizen/klinieken

Patiëntenfederatie Nederland en Pharos organiseren inspiratiebijeenkomsten voor ziekenhuizen/klinieken over gezondheidsverschillen en gezondheidsvaardigheden en wat je als ziekenhuis/kliniek kunt aanpakken.

Meer info