Agenda

Wij organiseren trainingen, cursussen, symposia en andere events.

Training ‘basistraining sleutelpersonen gezondheid’

Meer info
Serie van drie bijeenkomsten

Inspiratie- en aan-de-slag-sessies voor ziekenhuizen/klinieken

Patiëntenfederatie Nederland en Pharos organiseren inspiratiebijeenkomsten voor ziekenhuizen/klinieken over gezondheidsverschillen en gezondheidsvaardigheden en wat je als ziekenhuis/kliniek kunt aanpakken.

Meer info
Bijeenkomst

Kickstart bijeenkomst Kansrijke Start voor startende gemeenten

Op vrijdag 16 september van 10.00-16.00 organiseert Pharos een inspirerende bijeenkomst voor gemeenten die aan de slag willen met een Kansrijke Start aanpak. Ontmoet de ouders om wie het gaat, onze adviseurs en andere experts, en leer alles over de eerste stappen richting een succesvolle Kansrijke Start aanpak.

Meer info
Webinar

Slotwebinar – Taking care of Caregivers

Hoe werken informele en formele zorgverleners beter samen? En hoe helpt een zorgprofessional mantelzorgers om overbelasting te voorkomen?

Meer info
Webinar

Webinar: Co-creëren met kwetsbare groepen bij eHealth interventies

Onderdeel van een reeks webinars waarin we de verschillende kanten van het terugdringen van gezondheidsverschillen belichten.

Meer info
Congres

Congres Wegkijken kan niet meer – Signaleren en handelen bij seksueel misbruik

Meer info
Bijeenkomst

Verder met Kansrijke Start voor gemeenten

Op vrijdag 18 november van 10.00-16.00 uur organiseert Pharos een inspirerende bijeenkomst voor gemeenten die al enige tijd bezig zijn met een Kansrijke Start aanpak. Ontmoet de ouders om wie het gaat, onze adviseurs en andere experts en leer alles over de vervolgstappen om te komen tot een duurzame samenwerking en structurele, succesvolle Kansrijke Start aanpak.

Meer info
Studiedag

Save the date: Studiedag GezondIn

Op de jaarlijkse studiedag bekijken we samen met gemeenten hoe we koers kunnen houden in de lokale aanpak van gezondheidsverschillen.

Meer info