Kennisbank

Materialen waarmee je in je eigen dagelijkse praktijk aan de slag kunt. De meeste materialen zijn direct gratis te downloaden en hebben een gedegen wetenschappelijke basis.

Het kantoor van Pharos is tot en met 5 april gesloten. Dit is in lijn met de maatregelen van het Kabinet.  Als gevolg hiervan kunnen wij bestellingen voor fysieke producten in deze periode niet verwerken en versturen. Wij zullen uw bestelling na 5 april in behandeling nemen, Wij vragen om uw begrip voor deze situatie.

Thema
Trefwoord
Type
Taal

460 publicaties

Eenvoudige voorlichting

‘Ik heb COPD. Wat kan ik doen?’

Begrijpelijk handboek over COPD voor laaggeletterden, migranten, ouderen en lager opgeleiden. Als je het handboek bestelt, krijg je er de handleiding en de gesprekskaart bij.

Podcast

‘De spijkerbroek is de veiligheid voor mij.’

In deze podcast vertelt Coby haar verhaal. De verhalen van haar en de andere twee moeders Navina en Adonia spreken voor zich. Ze maken schrijnend duidelijk waarom vroege signalering van problemen en een betere zorg en ondersteuning voor vrouwen en jonge gezinnen vóór, tijdens en na de zwangerschap noodzakelijk is.

Podcast

‘Ik was zwanger en zó mager, je zag het in mijn gezicht.’

In deze podcast vertelt Adonia haar verhaal. De verhalen van haar en de andere twee moeders Navina en Coby spreken voor zich. Ze maken schrijnend duidelijk waarom vroege signalering van problemen en een betere zorg en ondersteuning voor vrouwen en jonge gezinnen vóór, tijdens en na de zwangerschap noodzakelijk is.

Podcast

‘Tien weken zwanger en ik stond letterlijk op straat.’

In deze podcast vertelt Navina haar verhaal. De verhalen van haar en de andere twee moeders Coby en Adonia spreken voor zich. Ze maken schrijnend duidelijk waarom vroege signalering van problemen en een betere zorg en ondersteuning voor vrouwen en jonge gezinnen vóór, tijdens en na de zwangerschap noodzakelijk is.