Studiedag

Studiedag GezondIn: Koers houden in de lokale aanpak van gezondheidsverschillen

Studiedag

Kom jij naar onze landelijke studiedag? Samen gaan we aan de slag met de ervaringen en kennis van (n)u. We bieden een gevarieerd programma met inspirerende lezingen, workshops, trainingen en discussie. Schrijf je nu in en stel je eigen programma samen!

De focus op gezondheidsverschillen is belangrijker dan ooit. Door de tweedeling en kansenongelijkheid in de samenleving nemen ook de verschillen in gezondheid toe. Inflatie, afnemende koopkracht en stijgende energieprijzen treffen mensen in kwetsbare posities extra hard. Hoe geef je dit een plek in je lokale aanpak? Op de landelijke studiedag beantwoorden we deze vraag met de kennis van (n)u. We nodigen je van harte uit om te helpen het verschil te maken.

 

Het gezamenlijke programma

De landelijke studiedag start om 10.00 uur in de St@art van de Apenheul. We hebben een afwisselend gezamenlijk programma met onder meer columniste en sociaal dienstverlener Emine Ugur, gedragsbioloog Patrick van Veen en ‘straatarts’ Michelle van Tongerloo. Uiteraard komt ook de nieuwe SPUK-regeling aan de orde. Na een introductie over deze nieuwe regeling door directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid mevrouw M. Sonnema. Er volgt een interactieve paneldiscussie met bestuurders vanuit kennis- en welzijnsinstellingen, gemeenten en GGD.

Deelsessies

Voor de deelsessies is het belangrijk om je vooraf in te schrijven. Je vindt een overzicht van de verschillende deelsessies van de eerste en tweede ronde in het blokkenschema. Je voorkeur geef je aan op het aanmeldformulier. Let op: voor een aantal deelsessies geldt een beperkt aantal deelnemers.

Online aansluiten

Sluit je online aan? Dan volg je sowieso het gezamenlijke programma. Tijdens de deelsessies volg je de inspiratiesessie. Deze sessies zijn in dezelfde ruimte en met dezelfde link te volgen. Hier hoef je verder niets voor te doen.

Aanmelden

Schrijf je in voor deze studiedag en stel je eigen programma samen. Aanmelden kan hier.

Blijf op de hoogte

Volg ons GezondIn op Twitter of houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Naar boven