Datum

Oproep: mensen gezocht in dementiezorg voor invullen vragenlijst

Datum

Met een onderzoek onder zorgprofessionals hopen we inzicht te krijgen in hoe de zorg en hulp verbeterd kan worden voor niet-westerse migranten met dementie en hun mantelzorgers. Het duurt ongeveer 5 minuten om de vragenlijst in te vullen. Je hulp wordt zeer gewaardeerd.

Het is soms lastig om zorg- en ondersteuningsvragen van migranten met dementie en hun mantelzorgers te herkennen. Dit willen we verbeteren. Want als professionals in zorg en welzijn de vragen beter herkennen, wordt het ook makkelijker om migranten met dementie en hun mantelzorgers te helpen.

Om meer inzicht te krijgen in waar zorgverleners tegenaan lopen, of in wat er juist heel goed gaat, hebben we een vragenlijst opgesteld. Die kan door iedereen worden ingevuld die als professional werkt met niet-westerse migranten met dementie, bijvoorbeeld bij een zorg-of welzijnsorganisatie, als zelfstandige of als stagiair.

Win een workshop

Het invullen van de lijst kost slechts 5 minuten, maar je maakt ook kans op een gratis workshop voor jou en je collega’s of medestudenten. Onder mensen die de lijst invullen, verloten we onze workshop ‘Communicatie met migranten met dementie en hun mantelzorgers’. Samen met maximaal 12 collega’s of medestudenten krijg je in die workshop informatie, advies en tips over hoe je nog beter kunt communiceren met migranten met dementie en hun mantelzorgers.

De vragenlijst vind je via onderstaande link. Bedankt!

Vragenlijst

Naar boven