Theorie, casuïstiek en uitwisseling

Bijeenkomst Kansrijke Start

Theorie, casuïstiek en uitwisseling

Hoe zorg je als coalitie dat de samenwerking duurzaam is en de veranderingen blijvend zijn? Die vraag staat centraal op de bijeenkomst van Kansrijke Start op dinsdag 23 mei van 10.00 tot 15.00 uur In Utrecht. Meld je nu aan.

Een succesvolle Kansrijke Start-aanpak vraagt om goede, domeinoverstijgende samenwerkingsafspraken over het ondersteunen van (aanstaande) gezinnen tijdens de eerste 1000 dagen. Hoe zorg je als coalitie dat de samenwerking duurzaam is en de veranderingen blijvend zijn?

Op dinsdag 23 mei van 10.00-15.00 uur kijken we graag samen met lokale coalities Kansrijke Start naar deze vraag. Dat doen we vanuit de principes en lessen uit de veranderkunde. Aan de hand van theorie en casuïstiek leer je hoe je veranderkunde concreet binnen jouw coalitie kunt toepassen.

Ook is er ruimte voor ontmoeting en uitwisseling met andere coalities, mensen met ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid, onze Pharos-adviseurs en experts op dit onderwerp.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor trekkers en leden van Kansrijke Start–coalities.

Waar?

De Zalen van Zeven, Boothstraat 7 in Utrecht.

De Zalen van Zeven ligt op 15 a 20 minuten loopafstand van Centraal Station in Utrecht. Vanaf Centraal Station gaan er verschillende buslijnen of maak gebruik van een ov-fiets. Meer informatie

Kom je met de auto? Er is een parkeergarage in de buurt. Meer informatie over parkeren

Aanmelden?

Meld je nu aan via het formulier hieronder.

Na aanmelding ontvang je enkele dagen voor aanvang van de bijeenkomst het programma en aanvullende informatie.

De Zalen van Zeven

Boothstraat 7

Utrecht

Plan uw route
Naar boven