Online Q&A van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Wat zijn gezondheidsvaardigheden? Wat doet de Alliantie Gezondheidsvaardigheden? Hoe word je partner van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden? Op dinsdag 19 december 2023 van 10.00 tot 11.00 organiseren we een online Q&A. Hier heb jij de ruimte om vragen te stellen. Coördinator Coryke van Vulpen zit klaar om al je vragen te beantwoorden.

Alliantie gezondheidsvaardigheden

De Alliantie Gezondheidsvaardigheden is een netwerk dat bestaat uit ruim 120 partners. Organisaties, instellingen of bedrijven die zich inzetten voor het bevorderen van gezondheid of het voorkomen van ziekten bij mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden. Een belangrijk doel van de Alliantie is het stimuleren van het uitwisselen van kennis en ervaring en het bevorderen van samenwerking.

Q&A: gezondheidsvaardigheden

Deze Q&A is er voor iedereen. Je kunt kosteloos meedoen. Je (organisatie waarvoor je werkt) hoeft geen partner te zijn. Tijdens de Q&A vertellen we je meer over:

  • persoonlijke gezondheidsvaardigheden
  • organisatorische gezondheidsvaardigheden
  • hoe de Alliantie Gezondheidsvaardigheden werkt
  • hoe je deel kunt nemen aan onze werkgroepen
  • welke kennis en materialen er al beschikbaar is

En uiteraard is er ruimte voor jou om vragen te stellen! Bij je aanmelding kun je ook alvast aangeven welke vragen je hebt.

Aanmelden

Naar boven