Q&A Gezondheidsvaardigheden: wat kan jij doen?

Elk jaar organiseert de Alliantie Gezondheidsvaardigheden bijeenkomsten in voor- en najaar. Dit jaar organiseren we voor het eerst een digitale Q&A over gezondheidsvaardigheden. Dit gebeurt in oktober, Health Literacy Month.

Meld je aan

Health Literacy Month

Oktober is internationale Health Literacy Month: een maand om extra aandacht te vragen voor gezondheidsvaardigheden. Tijdens deze digitale Q&A Gezondheidsvaardigheden neemt de Alliantie Gezondheidsvaardigheden de tijd om jouw vragen te beantwoorden. We denken graag met je mee over hoe jij binnen jouw organisatie aan de slag kunt met gezondheidsvaardigheden. En hierbij leer je natuurlijk ook van andere aanwezigen.

Is jouw organisatie nog niet zo lang partner of denken jullie erover na om je aan te sluiten? Zeker dan kan deze sessie interessant zijn om je (verder) op weg te helpen.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 27 oktober
  • Tijd: van 10.00 tot 11.00 uur
  • Locatie: digitaal
  • Sprekers: Coryke van Vulpen (coördinator van de alliantie) en Francis Meijners (verzorgt de communicatie voor de alliantie).

Meld je aan!

Deelname aan de Q&A Gezondheidsvaardigheden is kosteloos. Meld je aan. Na aanmelden ontvang je een link om digitaal mee te doen.

Vraag insturen?

Wil je alvast een vraag insturen? Stuur je vraag via e-mail naar: gezondheidsvaardigheden@pharos.nl.

Over de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

De Alliantie Gezondheidsvaardigheden is een netwerk waarin uiteenlopende organisaties kennis delen over hoe zij rekening houden met mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden. Er zijn inmiddels 120 partners aangesloten. Denk aan kenniscentra, onderwijsinstellingen, onderzoeksinstituten, patiëntenverenigingen, beroepsorganisaties en ontwerpers. Benieuwd wie de alliantie is en wat zij doen? Bekijk de video.

Naar boven