Verder met Kansrijke Start voor gevorderde gemeenten

Op vrijdag 18 november van 10.00-16.00 uur organiseren we een inspirerende bijeenkomst voor gemeenten die al enige tijd bezig zijn met een Kansrijke Start aanpak. Ontmoet de ouders om wie het gaat, onze adviseurs en andere experts  en leer alles over de vervolgstappen om te komen tot een duurzame samenwerking en structurele, succesvolle Kansrijke Start aanpak.

Wat?

Tijdens deze bijeenkomst informeren we je over wat er nodig is om de samenwerking verder te verduurzamen, op zowel lokaal als regionaal niveau. Het resultaat van de Kansrijke Start aanpak zichtbaar te maken. Maar ook bieden we inspiratie en verdieping over inhoudelijke thema’s in relatie tot Kansrijke Start, zoals armoede en schulden.

Voor wie?

De bijeenkomst is geschikt voor gemeenten die al enige tijd bezig zijn met een Kansrijke Start aanpak en die, zeker nu Kansrijke Start een structurele plek heeft gekregen in het regeerakkoord, graag handvatten krijgen voor het vervolg.

Waar?

Live op een centrale locatie in Utrecht. Met een borrel ter afsluiting. Mocht elkaar live ontmoeten door omstandigheden t.z.t niet mogelijk blijken, organiseren we de bijeenkomst online.

Aanmelden

Je ontvangt een bevestiging via het opgegeven e-mailadres. * = verplicht veld.

Naar boven