Webinar: Aan de slag met de zorgpadentool

Vanuit het programma Kansrijke Start is de online zorgpadentool ontwikkeld met het doel gemeenten en zorgverleners te ondersteunen zodat zorgverleners in de beperkte tijd die ze hebben snel de juiste ondersteuning binnen een gemeente (kunnen) vinden. Een zorgpad laat zien welke stappen je kunt zetten bij specifieke problematiek en welke hulp en ondersteuning er vanuit andere domeinen ingezet kan worden/ beschikbaar is. Gemeenten kunnen samen met lokale coalities deze tool vullen met actuele informatie over het lokale ondersteuningsaanbod. Op donderdag 14 september vertellen we in een webinar meer over de implementatie en het gebruik van de zorgpadentool en delen we ervaringen van gemeenten die er al mee werken.

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor beleidsmedewerkers of projectleiders Kansrijke Start die meer willen weten over de laatste ontwikkelingen rondom de zorgpadentool en benieuwd zijn hoe je hiermee in de praktijk aan de slag kunt gaan.

De online zorgpadentool vind je hier

Praktische informatie

Het webinar is op donderdag 14 september van 9.30 tot uiterlijk 11.00 uur.  Aanmelden voor dit webinar kan hieronder. Na aanmelding ontvang je enkele dagen voor aanvang van het webinar de vergaderlink per mail.

 

Naar boven