Webinar Alzheimer Uitgelegd – “Patiënt-geregisseerde zorg: waartoe en hoe?”

We weten nog veel te weinig over alzheimer, maar wetenschappelijk onderzoek brengt ons steeds verder. A Personalized Medicine Approach for Alzheimer’s Disease (ABOARD) is een grootschalig onderzoeksproject van het Alzheimercentrum Amsterdam. Het onderzoeksproject werkt aan een toekomst met gepersonaliseerde diagnostiek, voorspelling en preventie van alzheimer. Ze organiseren een webinarreeks met de naam Alzheimer Uitgelegd. In dit webinar Alzheimer Uitgelegd hoor je alles over patiëntgeregisseerde zorg. Doe jij mee?

Programma webinar Alzheimer Uitgelegd

Hoe zorgen we dat de zorg zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van de patiënt? Wat is de rol van partner of familie? Patiënten en familie willen meer en betekenisvolle informatie. Ellen Smets en Leonie Visser nemen je mee in het onderzoek naar patiëntgeregisseerde zorg tijdens het webinar Alzheimer Uitgelegd.

Praktische informatie

Meld je aan

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het ABOARD-project en uitnodigingen ontvangen voor de aankomende webinars Alzheimer Uitgelegd? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van ABOARD.

Naar boven