Webinar

Webinar GALA-SPUK en sociaaleconomische gezondheidsverschillen

Webinar

Hoe verwerk je het terugdringen van gezondheidsachterstanden in het SPUK-plan van jouw gemeente? Tijdens dit webinar vertellen we je hoe je het proces kunt inrichten om tot een breed gedragen, inclusief SPUK-plan te komen, waarin gelijke kansen op gezondheid voor iedereen centraal staat. Meld je aan!

Terugdringen gezondheidsverschillen in jouw SPUK-plan

Je kunt het terugdringen van gezondheidsachterstanden in het SPUK-plan van jouw gemeente op een aantal manieren verwerken:

  • vanuit een overkoepelende visie
  • als losse actielijn binnen het plan
  • als onderdeel binnen de diverse themalijnen

Lees hier meer informatie over de SPUK-regeling en het terugdringen van gezondheidsverschillen

Over het webinar

Onze adviseurs van het programma GezondIn hielpen in opdracht van het ministerie van VWS in de afgelopen 9 jaar ruim 150 gemeenten om gezondheidsverschillen lokaal terug te dringen. Ons advies is gebaseerd op een brede kennisbasis, waarbij we de meest actuele kennis vanuit wetenschap, praktijk en inwoner bij elkaar brengen. Er is voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.

Met de kennis die wij hebben over specifiek jouw gemeente, of vergelijkbare gemeenten, helpen we je om aanknopingspunten binnen het huidige gemeentebeleid te vinden voor het terugdringen van gezondheidsachterstanden in je SPUK-plan.

Praktische informatie

Het webinar vindt plaats op donderdag 6 april van 9.30 tot 11.00. De zoom-link ontvang je via mail.

Aanmelden webinar SPUK-GALA en SEGV

Naar boven