Webinar: Samenwerken met de ouders om wie het gaat in Kansrijke Start – koplopers aan de slag

Dit voorjaar is weer een nieuwe groep coalities gestart met het leertraject ‘Samenwerken met de mensen om wie het gaat’ bij Kansrijke Start. Deze koplopers hebben de afgelopen maanden mooie stappen gemaakt. Tussen de ‘op maat’ adviesgesprekken en inspiratiesessies door hebben deze coalities lokaal stappen gezet in het samenwerken met (aanstaande) ouders om wie het gaat. Tijdens het webinar delen de deelnemers inzichten, ervaringen en praktische handvatten.

Ook ervaringsdeskundigen van de Spiegelgroep van het ministerie, sleutelpersonen en andere experts doen mee en delen hun inzichten en ervaringen, zodat op steeds meer plekken de samenwerking met (aanstaande) ouders omarmd wordt en daadwerkelijk handen en voeten krijgt. Wij nodigen je dan ook van harte uit deel te nemen aan dit feestelijke webinar in juni.

Praktische informatie

Donderdag 23 juni 2022
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Locatie: Online bijeenkomst via Zoom (na aanmelding wordt link voorafgaand aan webinar toegestuurd)

Aanmelden

Start vierde leertraject

In september 2022 start een vierde leertraject waar coalities zich voor op kunnen geven door een mail te sturen naar Belle Bergsma via b.bergsma@pharos.nl. Ook met vragen over het leertraject kun je bij Belle terecht.

 

In lokale coalities Kansrijke Start werken partners uit het sociaal, medisch en informeel domein samen om (aanstaande) ouders en hun kinderen in een kwetsbare situatie een goede start te kunnen geven. Gemeenten die zich hebben aangemeld voor de Impuls Kansrijke Start kunnen terecht bij Pharos-adviseurs voor ondersteuning en advies.

Naar boven