Datum

Zo pak je gezondheidsverschillen aan met de mensen om wie het gaat

Datum

Samenwerken met de mensen om wie het gaat; mensen die het meest worden getroffen door ongelijkheid. Het is cruciaal in de aanpak van gezondheidsverschillen. Deze nieuwe whitepaper helpt je bij die samenwerking, ongeacht je werkveld.

Goede oplossingen voor grote problemen worden niet bedacht achter een bureau, maar altijd in samenspraak met betrokkenen. Het is de voorwaarde voor een inclusieve samenleving, en de enige manier waarop we iedereen gelijke kansen op een goede gezondheid geven.

De juiste mensen bereiken en betrekken

We hebben ruime kennis en ervaring in het samenwerken met mensen om wie het gaat, zoals mensen in kwetsbare situaties. In een nieuwe whitepaper combineren we wetenschappelijke kennis, praktijkkennis en de ervaringen van mensen zelf. Kennis die je kunt gebruiken als inspiratie om de juiste mensen te bereiken en betrekken bij de aanpak van een probleem.

In ‘Samenwerken met de mensen om wie het gaat’ geven we uitleg en advies voor professionals in alle werkvelden, waaronder beleid, onderzoek, zorg, welzijn en onderwijs. De whitepaper is gratis beschikbaar. Als je meer informatie wilt of als je vragen of juist feedback hebt, kun je contact opnemen met Chandra Verstappen.

Lees ‘Samenwerken met de mensen om wie het gaat’

Naar boven