Bijeenkomst

Scholingsbijeenkomst aandachtsfunctionarissen vrouwelijke genitale verminking (vgv)

Bijeenkomst

JGZ, Veilig Thuis en verloskundigen werken samen aan de preventie van vrouwelijke genitale verminking in Nederland.  Samenwerken gaat goed wanneer je elkaars werkwijzen kent, goed op de hoogte bent van elkaars expertise, samen kennis opdoet en wederzijdse verwachtingen kan delen en bijstellen. Aandachtsfunctionarissen VGV van JGZ, Veilig Thuis en verloskundigen worden daarom samen uitgenodigd voor deze jaarlijkse scholingsbijeenkomst.

Over de Scholingsbijeenkomst & programma

De nadruk van deze bijeenkomst ligt op de praktische uitvoering van uw rol als aandachtsfunctionaris vgv. Tijdens workshops komen gespreksvaardigheden uitgebreid aan bod en daarnaast zal er een workshop Casuïstiekbespreking zijn. U krijgt de gelegenheid beide workshops te volgen. Naast deze workshops brengen we u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en onderzoeken, met o.a. de resultaten van het onderzoek naar het bespreekbaar maken van vgv door Ramin Kawous.

Meer informatie over het programma volgt.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op 22 maart bij Pharos in Utrecht.

Accreditatie

Accreditatie voor jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, vertrouwensartsen en verloskundigen wordt aangevraagd. Voor het toekennen van accreditatiepunten wordt met het kwaliteitsregister gewerkt.

Verspreiding van deze uitnodiging in uw organisatie/netwerk wordt zeer op prijs gesteld.

Aanmelden

We hebben het maximaal aantal inschrijvingen bereikt, helaas kun je je niet meer aanmelden. Mocht je op de reservelijst willen komen te staan, stuur dan een mailtje met je gegevens naar: infovgv@pharos.nl

Naar boven