Kennisbank

Materialen waarmee je in je eigen dagelijkse praktijk aan de slag kunt. De meeste materialen zijn direct gratis te downloaden en hebben een gedegen wetenschappelijke basis.

Thema
Trefwoord
Type
Taal

49 publicaties

Podcast

‘De spijkerbroek is de veiligheid voor mij.’

Het verhaal van moeder Coby maakt pijnlijk duidelijk waarom vroege signalering van problemen en een betere zorg en ondersteuning voor vrouwen en jonge gezinnen vóór, tijdens en na de zwangerschap noodzakelijk is.

Handreiking

10 aandachtspunten voor borging Kansrijke Start

Om de aanpak Kansrijke Start lokaal en regionaal goed te borgen, is het van belang dat je als coalitie een aantal stappen zet. De adviseurs van Pharos kunnen de coalities daar, waar nodig, bij ondersteunen. In dit document lichten we de tien belangrijkste aandachtspunten bij deze stappen toe. Dit helpt je bij de aanpak, nu en in de toekomst.

Themadocument

Bouwstenen en succesfactoren van de aanpak Kansrijke Start

Werk je met partners aan een Kansrijke Start aanpak, of wil je dat gaan doen? In dit document lees je meer over de factoren die bijdragen aan een kansrijke start, en over de bouwstenen & succesfactoren van een aanpak Kansrijke Start. We delen ervaringen, tips en praktijkvoorbeelden en verwijzen naar meer informatie.

Naar boven