Ga mee op patiëntreis naar online inzage 4All!

Ben je huisarts of medisch-specialist, bestuurder, leverancier of gebruiker van zorg? Je krijgt hoe dan ook te maken met de verplichte online inzage vanaf medio 2020. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen zijn medische gegevens kan inzien en begrijpen? Dus ook de 36% Nederlanders die beperkt gezondheidsvaardig is en de 2,5 miljoen laaggeletterden in ons land? En wat betekent deze ommezwaai voor jou en jouw organisatie? Tijdens de openingsmanifestatie van de eHealthweek op 27 januari a.s. in Den Haag, organiseert Pharos een interactieve sessie waarin we je mee nemen op reis door het zorgproces.

Je bekijkt online inzage door de ogen van patiënten. Na deze sessie weet je wat nodig is voor online inzage die aansluit bij behoeften en die effectief is voor iedereen. Met bijdragen van patiënten en digitale koplopers uit de eerste en tweedelijnszorg. Inschrijven voor deze gratis sessie kan door je aan te melden voor de openingsmanifestatie van de eHealthweek. In de bevestigingsmail vind je de link naar het volledige programma en kun je je aanmelden voor deze sessie.

Wil je weten wat het programma eHealth4All nog meer doet tijdens de eHealthweek 2020? Kijk dan hier voor het volledige programma.

Meld je aan

Naar boven