Werken bij Pharos

In Nederland zijn er systematische en grote verschillen in gezondheid en sterfte tussen mensen met een hoge en mensen met een lage (sociaaleconomische) positie in de maatschappij. Deze verschillen nemen eerder toe dan af. Als we niets doen worden deze verschillen alleen maar groter. Daarom werkt Pharos met een groot aantal partijen samen om deze gezondheidsverschillen terug te dringen. Je kunt samen met ons hieraan een bijdrage leveren. We zoeken regelmatig nieuwe collega’s.

Waarom werken bij Pharos?

Bij Pharos werk je mee aan goede en toegankelijke preventie, zorg en ondersteuning voor laagopgeleiden, migranten en vluchtelingen. De ene keer zit je om tafel met beleidsmakers en bestuurders, de andere keer ondersteun je professionals met trainingen en interventies of richt je je rechtstreeks tot de doelgroep. Dat doe je samen met ruim 60 professionele, ambitieuze en resultaatgerichte collega’s.

Stage- en werkervaringsplekken

Bij Pharos krijg je de kans om bij te dragen aan een zorgsysteem dat voor iederéén werkt, ook voor laagopgeleiden en migranten. Samen met professionals en de mensen om wie het gaat.

Chandra Verstappen

Wie zoeken wij?

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die de zorgwereld kennen, goed kunnen netwerken en weten hoe je een project uitvoert en leidt. We zoeken professionals met oog voor hun omgeving en de bereidheid om proactief en oplossingsgericht in te spelen op veranderingen. Affiniteit met onze doelgroep is belangrijk. We zijn in het bijzonder op zoek naar nieuwe collega’s die bijvoorbeeld zelf hebben ervaren hoe het is om met een taalachterstand in Nederland te leven. Of collega’s die weten hoe je migranten bereikt omdat ze hun cultuur van binnenuit kennen. Of misschien heb je al eerder gewerkt met mensen met een lagere (sociaal) economische status.

Bij Pharos kan ik mijn expertise als onderzoeker en ervaringsdeskundige combineren.

Ramin Kawous

Wat bieden wij?

We volgen de cao voor de geestelijke gezondheidszorg. Dat betekent bijvoorbeeld een goede verlofregeling, een eindejaarsuitkering en een pensioenverzekering via Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarbovenop bieden we flexibele werktijden en uitstekende opleidingsmogelijkheden. En niet te vergeten: een groep ambitieuze en gezellige collega’s en een fijn kantoor op loopafstand van Utrecht CS.